Light4Nations

Nieuws

Wat een mooie dag!

Gisteren hebben we de sponsorloop mogen doen. 4 lopers, 2 fietsers, gingen 10 km door de bossen van Beetsterzwaag wandelen, hardlopen en fietsen. ze moesten over bomen heen, die de nacht ervoor omgewaaid waren, en over smalle gevaarlijke bos paden, één deelnemer vond een echte slang op zijn pad!?

Persoonlijk liep ik met mijn goede vriend Jonathan een nieuw record, 10 km in 50 min. Dat was wel even afzien maar zeer fijn resultaat. Samen hebben we een hele mooie 1600,- opgehaald voor de Stichting Light4nations! Alle sponsoren hartelijk dank.

De loop was van 15 tot 17 uur, hierna was er de grote Fam. picknick! Een ieder nam wat mee en een speciale sponsor had aangeboden om 50 pannenkoeken te bakken en dus ook zelf te betalen. L4N had daar nog een broodje hamburger bij gesponsord.

Na het eten was er tijd voor zingen en voor een woord uit de bijbel. Het ging over de Shalom die alleen Jezus ons kan geven en de wereld niet! Het ging ook over de lessen van het bos. Je hebt sterke groene bomen en zieke bomen, kapotte bomen en dode bomen. Zo ook in Gods huisgezin, we mogen elkaar dienen en helpen om grote gezonde sterke bomen te worden.

Tot slot werd René, onze pannenkoekbakker en ook de vrijwilliger die allemaal mooie steigerhouten meubels in de afgelopen 2 maanden heeft gebouwd, in het zonnetje gezet. Hij kreeg een super mooi, nieuw, light4nations shirt! Hier was hij erg blij mee.

Al met al een prachtige dag, mede dank zij ons Hemelse Vader die een mooie zon en blauwe lucht aan ons schonk.

Graag tot de volgende Grote Familie picknick, het wordt dan weer een mooie dag!