Light4Nations

Nieuws

Verslag Light4Nations Ladies Day 2017

De zon gaf warmte, de blauwe lucht gaf een achtergrond aan de witte wolkjes, het waren de perfecte omstandigheden voor een mooie Light4Nations ‘Ladies Day’.

Op zaterdag 23 september verging de wereld niet, dat kon ook niet want er stond nog een Ladies Day op de Light4Nations agenda. Het Light4Nations kantoor stond deze dag weer mooi in het zonnetje. Binnen in het kantoor waren allemaal schoonheidsbehandelingen en buiten op het plein was er een plek voor workshops en verkoop van mooie spulletje. Het vrijwilligers team van, 13 vrouwen en 2 mannen, hadden een mooi druk dagje.
Ruim 40 vrouwen kregen een persoonlijke schoonheidsbehandeling en ruim 100 mensen passeerden ons marktplein. Twee keer gaf Bloemendroom 4 You een professionele workshop in bloemtaartjes maken, ruim 20 vrouwen namen deel aan deze gezellige workshop.
Speciale dank gaat uit naar de volgende vrijwilligers die de ladies day mede mogelijk maakten:  Rina skincare, Pedicure Tjalina den Heijer, Rommie’s Voetenzorg, Atelier HannaH Bruidsmode, Bloemendroom4You,  Narin-a B-yan B yan wenkbrauwen en Make-up en Hannah Gellak.

Deze dag werd georganiseerd om geld in te zamelen voor het werk van Anat en Ishai Brenner te Tel Aviv in Israël.

Klik hier voor de brief die Anat voor ons schreef.