Light4Nations

Nieuws

Verslag L4N vrouwenteam oktober 2016

We mochten weer veel meemaken in Israël. Het dienen van de straatvrouwen blijft een bijzondere beleving. We zijn o.a. een hele dag in Haifa geweest. Daar mochten wij in een rehabilitatiecentrum ex prostituees en ex drugsverslaafde vrouwen verwennen en luisteren naar hun indrukwekkende verhalen.

We dienden o.a. in:
10 keer haren kleuren / 4 knipbeurten / 16 pedicure behandelingen / 5 gezichtsbehandeling / Veel nagels lakken / Veel lachen / Gods liefde geven

We kregen een privé viool voorstelling van een van de ex straatdames. Eén van de vrouwen had meer dan 20 jaar niet gespeeld maar was nu weer begonnen.
We hebben ook een fijne sabbatmaaltijd mogen genieten bij mijn goede vriendin Anat Brenner, elke keer weer speciaal. 

Ons team mocht ook weer dienen in het ‘Red carpet nail center’ in Tel Aviv. Persoonlijk vond ik het massage geven aan één van de vrouwen heel bijzonder. Ik mocht mijn handen op ze leggen en beseffen dat deze aanraking mogelijk was door de liefde van Jezus.

Hieke speelde gitaarmuziek. Door haar muziek  ontstond er een relaxte en veilige sfeer. Deze straatvrouwen kunnen soms behoorlijk onder invloed van drugs en drank zijn, het veroorzaakt dan vaak spanningen in de ruimte.

Het was mij weer een groot genoegen om samen met: Hieke, Tjistke, Nellie, Jane, Francoise, Annat  deze bijzondere dochters van God te mogen dienen.

Projectleidster Karin Tolsma

“Be The Light”