Light4Nations

L4N-vrienden

Vriend worden van Light4Nations

Light4Nations introduceert ‘VRIENDEN van Light4Nations’

 

Draagt u L4N een warm hart toe? Wilt u meer betrokken raken bij het werk van L4N? En wilt u meehelpen L4N te laten groeien? Dan kunt u vrienden worden van Light4Nations!

 

Helpt u mee?

 

Wij geloven dat door uw vriendschap met L4N, u ons helpt onze zendingsopdracht in het Heilige land uit te dragen. En wij nog meer mensen kunnen bereiken met het evangelie van onze Here Jezus. Dit doen wij door het ondersteunen en bemoedigen van onze ministrypartners in het uitdragen van het evangelie naar Joden en Arabieren. En ook in het discipelen van mensen in Nederland en in het Heilige land.

Wordt daarom vandaag nog vriend van Light4Nations door maandelijks een kleine financiële bijdrage te leveren.

 

Als VRIEND van L4N ontvangt u elke maand onze nieuwsbrief in uw mailbox!

 

  Bedrag:
  € 5,00€ 7,50€ 10,00€ 15,00€ 20,00€ 25,00

  Bedrag anders:

  Ik ga akkoord met de automatische incasso (verplicht)
  ja

   

   

  Light4Nations heeft een erkende ANBI status, uw gift is daarom aftrekbaar van de belasting.

  • Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de stichting Light4Nations (L4N) om een incasso-opdracht te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en ook geeft u uw bank toestemming deze afschrijving te verwerken.
  • Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.
  • L4N incasseert bij u, op het met u overeengekomen moment onder dit machtigingskenmerk: ‘Gift L4N-vriend – registratienummer’.
  • De maandelijkse gift aan Light4Nations loopt na een maand automatisch door, voor het opgegeven bedrag per maand. Na een jaar is de gift elke maand opzegbaar.
  • Na het eerste jaar, vanaf het moment dat u L4N laat weten dat u deze incassomachtinging intrekt, zal L4N geen bedragen meer van uw rekening laten afschrijven.