Light4Nations

Nieuws

L4N magazine

Afgelopen 27 maart was het 5 jaar geleden dat Stichting Light4Nations een speciaal inzegeningsfeest heeft gehouden en van start is gegaan. Naar aanleiding van dit jubileum hebben wij hiervoor een speciale jubileumuitgave van het L4Nmagazine gemaakt! Dit magazine staat vol met getuigenissen van mensen die de afgelopen 5 jaar met ons naar Israel zijn geweest. Een mooi cadeautje om (misschien wel juist in deze tijd) te bemoedigen en Licht te schijnen.
Het is momenteel helaas niet mogelijk om deze op festivals te gaan uitdelen rond Hemelvaartdag en Pinksteren zoals wij van plan waren… Dus hebben we iets anders bedacht.

Vanaf nu kun je het magazine (tegen verzendkosten) bestellen!

Vul hieronder het formulier in en betaal door het bijbehorende bedrag zelf over te maken (let op: niet via de donatieknop, maar door via uw eigen bank een overschrijving te doen).
U kunt het bedrag overmaken naar IBAN: NL02 INGB 000 680 6280 t.n.v. Stichting Light4Nations.
Vul in de omschrijving van uw bankbetaling uw naam in zoals u die op onderstaand formulier heeft ingevuld, met het aantal bestelde magazines, zodat we uw bestelling aan uw betaling kunnen koppelen (voorbeeld: ‘A. Beetje, 3 magazines’).
Zodra wij de gegevens via het formulier en de betaling binnen hebben, doen we het/de magazine(s) z.s.m. op de bus.


  .
  Aantal magazines
  1x € 3,65
  2x € 4,65
  3x € 5,65
  4x € 6,65
  5x € 7,65
  6x € 8,65
  7x € 9,65
  8x € 10,65