Light 4 Nations

Israël reizen

L4N zendt jaarlijks teams uit om bestaande evangelisatieprojecten te ondersteunen; wij investeren met mensen, financiën en goederen.
Wij bouwen aan relaties en vertrouwen met onze broers en zussen in Israël!

Ontdekkingsreis

Door de nauwe samenwerking met onze partners in het Heilige land kunnen we op unieke plekken! Zo kan het gebeuren dat de groep tijdens een bezoek aan Nazareth spontaan wordt uitgenodigd om koffie te komen drinken bij moslims in huis. Of dat een Jood u aanspreekt bij de Klaagmuur in Jeruzalem: “Waar komt u vandaan en wat doet u hier in Israël?”

Deze ontdekkingsreis organiseren we jaarlijks in de maand maart en geeft ruimte aan 30 tot 40 personen, de reis is geschikt voor alle leeftijden.

Zendingsreis

Prachtige outreach mogelijkheden die jou, en de levens van vele anderen, positief kunnen veranderen. Jou team krijgt door een dienstbare houding ingang tot de harten van de mensen en geven de mogelijkheid om de liefde van Jezus te laten zien.

Kerkreis

De Light4Nations (L4N kerkreis) is de manier om het beloofde land uit de bijbel te beleven of weer onder de aandacht van uw kerkgemeenschap te brengen. We nemen u graag mee op een prachtige ontdekkingsreis door Israël met uw kerkgroep.

Maatreis

De Light4Nations (L4N) maatreis is een prachtige gelegenheid voor uw specifieke groep om samen met ons een onvergetelijke reis samen te stellen. L4N stelt een reisprogramma samen waarbij u zelf ook wensen in kunt brengen.