Light4Nations

Israël reizen

L4N zendt jaarlijks teams uit om bestaande evangelisatieprojecten te ondersteunen; wij investeren met mensen, financiën en goederen.
Wij bouwen aan relaties en vertrouwen met onze broers en zussen in Israël!

Explore reis Israël

Ga mee naar het land waar God mens werd!

Elke reis is uniek. De bezoeken aan de verschillende mensen en plaatsen kan variëren. Maar we bezoeken altijd meerdere Bijbelse plaatsen en gaan op bezoek bij lokale gelovigen en/of ministry partners.

Een reis die een onvergetelijke indruk zal maken!

Tijdens deze reis gaan wij tien dagen met onze Here Jezus wandelen in het Heilige land. Wij geloven dat het Gods diepste wens is dat wij allen in Zijn waarheid gaan wandelen en ernaar gaan handelen. Het is ons diepste verlangen dat u als deelnemer Gods liefde zult gaan ervaren door Zijn Zoon, onze Here Jezus. Wij zijn ervan overtuigd dat deze reis uw leven gaat verrijken met nieuwe levensinzichten en uitdagingen.

LightForce reis

Prachtige outreach mogelijkheden die jou, en de levens van vele anderen, positief kunnen veranderen. Jouw team krijgt door een dienstbare houding ingang tot de harten van mensen en geeft de mogelijkheid om de liefde van Jezus te laten zien.

De LightForce teams dienen bij ministry partners van L4N. Deze teams bestaan uit minimaal 2 tot maximaal 9 personen. Overnachtingen zijn (indien mogelijk) bij het locale ‘lichaam van Christus’.

Voorlopig geplande data:

  • De geplande LightForce reizen in 2020 zijn voorlopig afgelast 
  • Nog geen data voor 2021 bekend

Geïnteresseerd? Wil je meer informatie over deze reizen? Of wil je je opgeven? Stuur ons dan een mailtje via onze contact pagina!