Light4Nations

Explore Israël Zomer Jongerenreis 2019

Start datum: 19 juli 2019 - Eind datum: 28 juli 2019

Locatie: Israel, Tel Aviv

Evenement

‘Avontuur in de voetstappen van Jezus’

Explore Israël Zomer Jongerenreis 2019
Datum: 19 t/m 28 juli 2019
Kosten: 1495,- p.p.
Leeftijd: 18 t/m 30 jaar,  mannen en vrouwen
Aantal: Maximaal 50, incl. begeleiding
(in samenwerking met De Bethel, Drachten)
(Landelijke deelname)

Wat staat er o.a. op het programma
Indrukwekkende Bijbelse plaatsen en locaties in Jeruzalem, Bethlehem, Tiberias, Nazareth, Tel- Aviv en Haifa. Zo zullen we onder andere de volgende plaatsen bezichtigen: Klaagmuur, Olijfberg, Graftuin, Gethsemane, Tempelplein, Bethesda, Via Dolorosa, Yad Vashem, Eingedi, Rivier de Jordaan, berg Karmel, Kapernaüm, de Herdersvelden, Herodion, meer van Galilea en de Dode zee.

Lokale gelovigen en ministry partners
Naast dat je veel van het land gaat zien kom je uitgebreid in contact met lokale gelovigen. We zullen indrukwekkende en onvergetelijke bezoeken brengen aan onze ministry partners zoals de Palestijnse gelovigen in Bethlehem en Nazareth en Sabbatvieringen bijwonen bij Joods Messiaans belijdende gelovigen in Jeruzalem en Haifa. Ook zullen we een bezoek brengen bij het Red Carpet Nailcenter in Tel- Aviv (hulpverlening onder prostituees).

‘Kamers van uw hart’
De Bijbel zal veelvuldig worden geopend tijdens deze reis. Op verschillende plekken zullen er korte overdenkingen plaatsvinden.
Er zal gelegenheid zijn om te zingen, bemoediging te ontvangen, persoonlijk gebed en teamtijd.

Tijdens deze reis gaan wij tien dagen met onze Heer Jezus wandelen in het Heilige land.
Wij geloven dat het Gods diepste wens is dat jij en ik in Zijn waarheid gaan wandelen en ernaar gaan handelen. Het is ons diepste verlangen dat jij als deelnemer Gods liefde zult gaan ervaren door Zijn Zoon, onze Here Jezus. Wij zijn ervan overtuigd dat deze reis jouw leven gaat verrijken met nieuwe levensinzichten en levensuitdagingen.

Kortom een reis die onvergetelijke indruk zal maken.

Meer informatie over deze reis? Mail dan naar info@light4nations.nl