Light 4 Nations

Evenementen

Evenementen algemeen

Stichting Light4Nations organiseert regelmatig evenementen. Wij doen dit graag en daar hebben wij verschillende motieven voor.
Vanwege onze missie en roeping krijgen wij het regelmatig op ons hart om andere organisaties, stichtingen of evenementen te ondersteunen. Het is mooi om dit door gebed en hulp te doen, maar het is ook belangrijk om financieel te ondersteunen.

Als organisatie zijn wij zelf voor een belangrijk deel afhankelijk van giften. Om extra budget te creëren voor onze stichting is het organiseren van een evenement een prachtig en effectief middel. Daarnaast is een evenement ook nog eens heel verbindend en inspirerend. Kortom, een WIN-WIN situatie met alleen winnaars!

DSC_0619 (Medium)

Hillebrand Rijpma

Event manager

Het is fantastisch om onze gaven en talenten voor het Licht der wereld in te mogen zetten. Speciaal waar het gaat om Zijn oogappel, het volk Israël, maar wij willen ‘er zijn’ voor iedereen die op ons pad komt.
Waar ik eerder in diverse vormen vooral als zelfstandig ondernemer werkzaam ben geweest mag ik met mijn gaven en talenten nu Light4Nations als ‘event-manager’ dienen.

 ‘Ik ben het licht voor de wereld. Wie mij volgt loopt nooit meer in de duisternis, maar heeft licht dat leven geeft.’ (Johannes 8:12)

 • Ladies day
 • Vrouwenavond
  Het goede doel voor deze avond is de stichting van Anat Brenner in Tel Aviv.
 • Bioscoopavonden
  Prachtige, ontroerende en/of spannende topfilms met een boodschap. Inclusief hapjes en drankjes en de mogelijkheid om gezellig na te praten.
 • Conferenties
 • Israëlreizen
  De L4N reizen onderscheiden zich van andere organisaties en aanbieders door de contactmomenten met de levende stenen van Israël. De messiasbelijdende joden en de christen-arabieren. 
 • Verkoopactie’s van notenbrood & hanging baskets
  Met uw aankoop ondersteunt u onze stichting.
 • Gebedscursus
 • Concerten

Check onze agenda!

Light4Nations als stichting organiseert doorlopend evenementen op verschillende plaatsen in Nederland en daar buiten.
Klik hier om de agenda te bekijken