Light4Nations

Nieuws

Bijbelstudie/overdenking

Onze missie is ‘Be the Light!’ Het Licht van het evangelie delen/uitstralen. Een zoutend zout en een lichtend licht. Om een Lichtdrager van het evangelie van de Heer Jezus te zijn, is het belangrijk om Zijn Woord te kennen. Daarom vinden wij het belangrijk om Bijbels onderwijs te geven. Omdat Bijbelstudies e.d. fysiek aan groepen geven nu niet echt lukt, ivm maatregelen.

Zo zijn wij dit seizoen begonnen om deze wekelijks te delen via Youtube. Elke donderdag aan het begin van de avond plaatsen wij een korte (± 15 minuten) Bijbelstudie/overdenking op ons YouTube kanaal. Deze delen wij uiteraard ook op Facebook en Instagram. 

Wij willen u van harte uitnodigen om live mee te kijken elke donderdag om 18.15 uur! Eventuele vragen stellen, kan dan in de ‘live chat’. Of misschien zijn er Bijbelse onderwerpen waar u graag een korte Bijbelstudie van zou willen zien? Dan kunt u suggesties ook in de reacties van deze filmpjes delen. Natuurlijk laten wij de filmpjes van de Bijbelstudies staan, en is het ook op een later tijdstip terug te kijken.  

Wij zien u graag op ons YouTubekanaal! 


Klik op abonneren en zet de notificatie bel aan. Dan mist u nooit een upload van ons. 

Meest recent geplaatste studie: