Light4Nations

Nieuws

L4N stopt

Beste lezer,
.

Met pijn in ons hart informeren wij u over het volgende:
.

Wij hebben na 7 zegenrijke jaren als bestuur het besluit moeten nemen om een punt te zetten achter Stichting Light4Nations.
. .

Door corona zijn wij als stichting niet meer in staat om ten volle de roeping die wij als stichting ervaren te realiseren.
.
Het is voor ons persoonlijk, als voor alle vrijwilligers, reizigers en andere betrokkenen een zegen geweest om het avontuur van zending/ministry en Explore reizen aan te gaan. Daarbij zijn voor vele de ogen open gegaan in de rol die God aan Israël heeft gegeven.
. .

Door de maatregelen waar we al bijna 2 jaar in zitten en de keuze die wij als stichting hebben gemaakt om geen tweedeling te creëren in wie wel en niet met ons mee kan, is het voor ons bijna onmogelijk om nog iets te organiseren. Wij hebben nog een poging gedaan om onze missie in Nederland nog te realiseren. Maar dit bleek helaas vergeefs..
Dit heeft ervoor gezorgd dat de financiële staat van Light4Nations niet langer meer houdbaar is.
Daarnaast heeft het vertrek van Theo uiteraard ook het nodige hieraan toegevoegd. Tijmen had eerst zijn taken waarnemend overgenomen. Maar voor Tijmen is deze taak niet een blijvende plaats op de langere termijn. Waardoor wij op leidinggevend vlak ook een belangrijke pion missen.
. .

Het is voor ons geen gemakkelijk besluit geweest. En na een tijd van gebed en overleg, hebben wij als bestuur ook deze moeilijke beslissing moeten maken.
. .

Na 7 jaar sluit Light4Nations haar deuren…
. .

Wij willen u vanuit de grond van ons hart bedanken voor uw steun en betrokkenheid op allerlei vlakken. Daarom lijkt het ons passend om een dankdienst te gaan organiseren. Wij willen u ook nog graag uitnodigen voor deze dankdienst! Deze zal in het nieuwe jaar gaan plaatsvinden. Ter zijner tijd informeren wij u hier nog over middels onze nieuwsbrief en/of Facebook.
. .

Be the Light!
Doeke Blaauw
Voorzitter bestuur
www.light4nations.nl
. .

PS
Mocht u nog vragen hebben of hierop willen reageren? Dan kunt u mailen met het bestuur via
Nico den Heijer, secretaris bestuur: secretaris@light4nations.nl