Light4Nations

Nieuws

27 Maart Inzegening Light4Nations

“Machtig God sterke rots”

 Oprechte woorden komen uit 110 harten, felicitaties vloeien rijkelijk in de avond van 27 maart.
Het is de avond dat het lied ‘Machtig God sterke rots’ door een ieder luidkeels word meegezongen.
Er leeft dan ook een diep besef dat de hele organisatie, en alles wat er gebeurt binnen L4N, alleen mogelijk is door de handen van de Schepper. Hij die de Hemel en aarde gemaakt heeft, heeft ook de stichting ‘light4nations’ geschapen.De zegenwoorden van Theo van den Heuvel hebben een diepe impact. Op een prachtige manier weet hij een ieder te overtuigen dat we het allemaal samen mogen gaan doen, schouder aan schouder, elkaar steunen.
Er word door verschillende mensen gebeden en woorden van zegen worden uitgesproken.
Alle medewerkers van L4N staan in het midden en alle gasten vormen een mensenmuur om ons heen.
Het is een bijzondere ervaring, zoveel bemoediging en zoveel liefde voor al hetgeen gaat komen.
Tot slot wordt er een symbolisch schilderij, van Bruin van der Duim, onthuld. Het schilderij verteld… we mogen als L4N de lampen van de 12 stammen van Israël weer aansteken. Wij hebben een lamp gekregen en die lamp is Jezus de zoon van God. We worden uitgedaagd om de lampen in de natiën aan te steken, met het eeuwige licht van Jezus! Een opdracht die niet door een paar mensen te doen is. God zal andere medewerkers gaan aanraken om zich tot L4N te voegen. Een ieder heeft zijn eigen gave en talent, we mogen het samen met elkaar gaan doen.
Het feest is pas compleet als er ook heerlijk gegeten en gedronken kan gaan worden. Door de catering van Erik en Yvonne Klos, van Kook’n enzo, is er dan ook een meer dan voortreffelijk broodbuffet klaar gemaakt.
Alle gasten genieten deze avond van al het geen gepresenteerd is.
Dankbaar zien we terug op deze rijke start van een stichting die niet zonder Gods zegen wil gaan starten.
De zegen is gegeven, lets GO and..
‘Be the Light’