Light4Nations

Veneboer Sport 2000

René Veneboer

Er staat iemand te wachten voor je. Een personeelslid haalt mij van mijn koffiepauze weg. In de winkel staat een sportieve geklede man op mij te wachten. Een man met een missie: Door middel van sport een brug slaan tussen God en jongeren. En dat op plekken waar het christelijke geloof onder druk staat.

 

Mijn samenwerking met Theo stamt vanaf zijn tijd bij Atletes in Action. Mijn vraag was altijd “wat heb je nodig” en “wat is je budget”. Mijn uitdaging om dat sluitend te krijgen. En zo gaat het naar ruim tien jaar samenwerken nog steeds. We praten niet over sponsoring maar over hoe krijgen we het voor elkaar.

 

Ook naast onze samenwerking hebben we gesprekjes over Gezin, Geloof en Passie. Theo zijn ongecompliceerde manier van doen en spreken is zijn kracht. Zijn aanstekelijke enthousiasme heeft hij mensen geraakt. Door de jaren heen heb ik L4N zien ontwikkelen tot een professionele organisatie met een missie.

 

Theo heeft eens uit heeft gelegd dat Jezus die brug is tussen God en Jongeren. Wat mij betreft staat op een paar bruggen de naam van Theo.